Muziek theater De Nacht In..

De Nacht in is een korte voorstelling die we hebben gemaakt geïnspireerd door de wat donkere dagen van december en de zorg van mensen met alles wat er om ons heen gaande is. Met ons vaste thema ‘vrijheid’ zijn we op zoek gegaan naar de betekenis van vrijheid in het samenspel tussen licht en donker, dag en nacht.

Deze voorstelling is een ode aan de zon en het wonder van de nacht. Hoe mooi deze twee elementen als een dansend paar om elkaar heen draaien. Licht, vredig, rustig en stil. In je slaap en je dromen ontmoet je het dansend paar en het gezang, deinzend op een wolkje waar je niet doorheen zakt. Je ben volledig los van alles en kan volledig jezelf zijn. Het ultieme moment van vrijheid. Met deze gedachte willen we met jou even een moment van vrijheid beleven. De nacht in.

De Nacht in is geïnspireerd door de kracht van de zon, het de stilte van de nacht en de rust van slapen en dromen.

De zon

Bij het dalen van de zon begroet hij ons met een rode gloed aan de horizon. Een gloed die warm aanvoelt en op een gekke manier voelt als loslaten van wat er is, op weg naar een nog onzekere morgen.

Dag en nacht

Waar de een zich waant in een droom, ver van de dagelijkse realiteit, is de ander volop bezig met alle uitdagingen die de dag met zich meebrengt. Twee werelden in één, een contrast van gevoel, een ander besef van de wereld om je heen.

Vrijheid

In je slaap en droom ben je helemaal vrij. Voor even is alles helemaal los van je. Je adem zorgt voor een rustig ritme waar je in je dromen op danst. Een ultieme gevoel van vrijheid.