De katoenplant in mijn achtertuin was mijn eerste solo project waarbij ik mijn eigen geschreven tekst en verhaallijn heb samengebracht tot een voorstelling met acteren en voordrachten begeleid door live muziek met klanken uit de Antillen.

Wereld muziekdag Groningen (voordracht)

Op de wereld muziek dag van stichting Positivo heb ik een voordracht verzorgd over de verbindende kracht van muziek in het algemeen en van de stichting in het bijzonder. Ook heb ik de presentatie van het hele programma verzorgd.

Handel’s Messiah (klassiek concert)

Met het samenbrengen van dans, klassiek muziek en koorzang is een unieke Messiah voorstelling gemaakt in de Martini kerk in Groningen. In dit project had ik de regie en artistieke leiding over de dans met een zeer gewaardeerd resultaat.

Chains of Hope (koor, voordracht en toneel)

Chains of Hope was een project in het kader van 4 mei van het 4 Mei Projekt onder artistieke leiding van Pieter. Voor het thema ‘voorvechters’ heb ik de rol gespeeld van twee uit de Amerikaanse geschiedenis, ter ondersteuning van de gezongen liederen.

De Wending (voordracht)

De Wending is zinderend zangspektakel georganiseerd door Lea Schepel, waarbij ik de tussen de verschillende delen van de avond een voordracht heb verzorgd. De voodracht bestond uit een aan aantal gedichten en uitspraken van Remco Campert.

Een vertelling over een reis naar een ander continent en de ironie van het gebruik van een kaart en atlas als navigatie, in vergelijking met de moderne wereld van vandaag.

Voorstelling “De Nacht In.. “

De Nacht in is een korte voorstelling met piano- en koormuziek, dans en een vertelling, die we hebben gemaakt geïnspireerd door de wat donkere dagen van december en de zorg van mensen met alles wat er om ons heen gaande is. Met ons vaste thema ‘vrijheid’ zijn we op zoek gegaan naar de betekenis van vrijheid in het samenspel tussen licht en donker, dag en nacht.